Steun maandelijks

Dankzij jouw maandelijkse steun kan Broederlijk Delen blijven investeren in onze partnerorganisaties die strijden tegen armoede en ongelijkheid. Bovendien biedt het jou en Broederlijk Delen enkele mooie voordelen.

Wat is een maandelijkse opdracht?

Bij een maandelijkse domiciliëring geef je als schenker een machtiging aan Broederlijk Delen om maandelijks een door jou gekozen bedrag van je rekening te halen. Je kan zelf aangeven of dit in het begin of in het midden van de maand gebeurt. Je kan je opdracht op ieder moment wijzigen, pauzeren of stopzetten.

Hoe start ik een maandelijkse opdracht?

Vul ons online formulier in of start zelf een bestendige of doorlopende opdracht via je bank. Kies een bedrag dat je maandelijks wil overmaken: 5 euro, 10 euro of een ander bedrag.

Broederlijk Delen, Huidevettersstraat 165, 1000 Brussel
BE12 0000 0000 9292
+++201/1000/02094+++

Hoe wijzig of stop ik een maandelijkse opdracht?

Wil je de opdracht wijzigen of stopzetten? Neem contact op met Tine Bielen via mijngift [at] broederlijkdelen.be of 02/213 04 28. Vergeet je mandaatreferte niet te vermelden. De mandaatreferte is een uniek registratienummer dat Broederlijk Delen aan je meedeelt zodra jouw domiciliëring wordt geregistreerd. Je kan gebruik maken van het recht op terugbetaling binnen de acht weken na de eerste debitering van uw rekening. Consulteer je bank voor meer informatie.

Meer info over fiscale attesten.

Wat zijn de voordelen?

Waarom is maandelijks steunen voor jou interessant?

  • Je kan je gift spreiden over het jaar.
  • Je gift gebeurt automatisch.
  • Je behoudt de controle over je opdracht en kan deze op elk moment wijzigen, pauzeren of stopzetten.
  • Als de som van jouw gift(en) minstens 40 euro bedraagt, kan je tot 45% van jouw gift(en) recupereren via belastingvermindering. Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22. Meer info over fiscale attesten.
  • Je leest over de impact van jouw structurele steun in ons supportersmagazine MEEgedeeld.

Waarom is maandelijks steunen voor ons interessant?

Ongelijkheid bestrijden is een werk van lange adem, en we moeten met veel zijn – en blijven – om die strijd verder te zetten. Nieuwe maandelijkse schenkers zijn nodig om onze doelstellingen op lange termijn te realiseren.

Structurele steun stelt ons in staat om onze projecten het hele jaar door goed te plannen en de kwaliteit van onze werking te garanderen. Het is bovendien goedkoper om jouw vaste, maandelijkse steun te verwerken dan een reeks aparte giften.

Financiële transparantie

Broederlijk Delen is een organisatie die transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel draagt. Hierbij alvast een antwoord op enkele veelgestelde vragen.