De solidaire uitdaging

Met je deelname engageer je je om minstens 500 euro sponsorgeld in te zamelen voor Broederlijk Delen en haar partners.

Eigen actiepagina

Iedere deelnemer of team krijgt een eigen online actiepagina. Het is de ideale plaats om je deelname aan te kondigen, een inzamelactie te promoten en mensen uit te nodigen om een gift te doen. Via de online schenkknop kunnen jouw supporters veilig, snel en eenvoudig sponsoren.

Fondsen werven

Geld inzamelen kan op honderden manieren. Het belangrijkste is dat je een manier vindt die bij je past. Je hoeft het niet altijd ver te zoeken. De eenvoudigste manier om geld in te zamelen, is mensen om een gift vragen. Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan kan je een inzamelactie organiseren om het sponsorgeld bijeen te brengen. Wat je ook kiest: de grootste uitdaging is de eerste stap zetten.

Handleiding

In onze handleiding Fondsenwerven voor sportieve evenementen vind je de nodige praktische informatie over giften, fiscale attesten en het organiseren van een inzamelactie. Enkele ex-deelnemers geven je alvast enkele tips en inspiratie mee.

Download handleiding 

Promotiemateriaal

Sjabloon voor flyer of affiche om jouw deelname bekend te maken.

Sponsorbrief om rond te sturen naar vrienden, familie, collega's.

Onze missie

Broederlijk Delen wil de wereld veranderen. Naar een wereld waarin iedereen genoeg te eten heeft, waar mensen een stem hebben waarnaar geluisterd wordt en waar iedereen zich veilig voelt. Een wereld waarin iedereen wil leven en waar nog lang geleefd kan worden. Een wereld zonder ongelijkheid. 

Kom meer te weten over onze aanpak