De solidaire uitdaging

Met je deelname engageer je je om minstens sponsorgeld in te zamelen voor de projecten van Broederlijk Delen.

Eigen actiepagina

Iedere deelnemer of team krijgt een eigen online actiepagina . Het is de ideale plaats om je deelname aan te kondigen, een inzamelactie te promoten en mensen uit te nodigen om een gift te doen. Via de online schenkknop kunnen jouw supporters veilig, snel en eenvoudig sponsoren.

TIP: maak gebruik van de sociale media deelknoppen of plaats een link naar je actiepagina in je e-mailhandtekening.

Fondsen werven

Geld inzamelen kan op honderden manieren. Het belangrijkste is dat je een manier vindt die bij je past. Je hoeft het niet altijd ver te zoeken. De eenvoudigste manier om geld in te zamelen, is mensen om een gift vragen. Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan kan je een inzamelactie organiseren om het sponsorgeld bijeen te brengen. Wat je ook kiest: de grootste uitdaging is de eerste stap zetten.

In onze handleiding Fondsenwerven voor sportieve evenementen vind je de nodige praktische informatie over giften, fiscale attesten en het organiseren van een inzamelactie. Enkele ex-deelnemers geven je alvast enkele tips en inspiratie mee. 

Onze missie

Broederlijk Delen wil de wereld veranderen. Naar een wereld waarin iedereen genoeg te eten heeft, waar mensen een stem hebben waarnaar geluisterd wordt en waar iedereen zich veilig voelt. Een wereld waarin iedereen wil leven en waar nog lang geleefd kan worden. Een wereld zonder ongelijkheid. 

Kom meer te weten over onze aanpak

Promotiemateriaal Dwars door Oeganda

Sponsoraffiche en –flyer om je actie bekend te maken en om steun te vragen. Je hoeft enkel nog je naam en je gestructureerde mededeling aan te passen. Eventueel kan je ook een foto van jezelf toevoegen.

Sponsorbrief om rond te sturen naar vrienden, familie, collega's.

Grafisch materiaal. Gebruik steeds het officiële logo van Broederlijk Delen en Dwars door oeganda.