Praktische info

Wanneer?

Het Wereldkamp vindt plaats van 5 juli tot 9 juli 2020

Opgelet! Gezien de onduidelijke richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad kan er momenteel niet ingeschreven worden voor het Wereldkamp. We wachten de verdere richtlijnen af.​

Deelnameprijs 

De deelnameprijs bedraagt 150 euro voor jongeren (+16 jaar) en volwassenen. Kinderen en tieners (2,5 - 15 jaar) betalen 90 euro. Peuters (0-2,5 jaar) die mee van de maaltijden genieten, betalen 30 euro.

Inbegrepen: maaltijden en deelname aan het programma
Niet inbegrepen: drankjes en snacks aan de bar ‘s avonds

Binnen de 7 dagen na je inschrijving kan je kosteloos annuleren. Nadien worden er administratiekosten aangerekend, zie het inschrijvingsreglement voor de precieze kosten. Bij annulatie vanaf 3 dagen voor het Wereldkamp wordt het volledige deelnamegeld ingehouden of aangerekend.

Waar vindt het Wereldkamp plaats?

Het Wereldkamp vindt plaats op De Hoge Rielen in Lichtaart. We kamperen, elk in onze eigen tent, op één van de kampeergronden in dit natuurdomein. Heb je geen tent? Geen probleem, geef tijdig een seintje op info [at] wereldkamp.be.

Auto’s zijn niet toegelaten op het domein, maar kunnen geparkeerd worden op één van de parkings rondom.

Het station van Tielen ligt op een kwartier wandelen van het kampeerterrein. Hier vind je de routebeschrijving.

Wat schaft de pot? 

Vrijwilligers voorzien ons vijf dagen lang van de meest fantastische gerechten. Vegetarisch, biologisch en lokaal zijn de hoofdingrediënten.