U bent hier

Organiseer een quiz

Voor bollebozen, liefhebbers van weetjes of fans van een gezellige avond met vrienden.

Onze kant-en-klare quiz

Een quiz is de ideale actie voor bollebozen en liefhebbers van een gezellige avond. Zie je het niet zitten om zelf een quiz samen te stellen? Met onze Broederlijk Delen-quiz ben je meteen vertrokken. De vragen zijn uitdagend maar haalbaar. De Broederlijk Delenronde dompelt de deelnemers op een interactieve manier onder in onze campagne.

Binnenkort beschikbaar!

In onze quizpakketten vind je alles wat je nodig hebt: PowerPointpresentatie met vragen, antwoordformulieren, correctiesleutels en digitaal scorebord. Bestel je de volwassenenquiz? Dan kan je alvast de bijhorende campagneclips bestellen. Binnenkort beschikbaar!

Voor volwassenen

Deze quiz bestaat uit tien rondes met telkens één Broederlijk Delen-vraag en negen algemene kennisvragen. De vragen zijn uitdagend maar haalbaar.

© Fred Vanderpoorten, Marc Suykerbuyk en Simon Viskens

Voor kinderen (10-14)

Onze Kidsquiz maakt je leerlingen al spelenderwijs vertrouwd met ons campagnethema. Ook een aanrader voor sessies vormselcatechese.
 

© Studenten Leraar Lager Onderwijs, Thomas More Turnhout

Voor jongeren (14-18)

Dompel je leerlingen van de tweede en derde graad secundair onderwijs op een interactieve manier onder in de campagne van Broederlijk Delen.
 

© Arne Vermeulen