U bent hier

Koffiestop op je school

De Koffiestop is ondertussen een echte traditie geworden. Meer dan 500 scholen in Vlaanderen doen jaarlijks mee aan deze leuke inzamelactie.

Een hartverwarmende pauze

Steun onze campagne door een Koffiestop te organiseren met je leerlingen op vrijdag 29 maart 2019. De naam is dan wel Koffiestop, maar niets houdt jullie tegen om iets anders te serveren. Chocomelk, thee, fruitsap, koekjes, het kan allemaal.

Handleidingen

Een praktisch stappenplan om van jullie Koffiestop een succes te maken. De Koffiestop voor basisscholen werd in een nieuw jasje gestoken. Organiseer samen met je leerlingen een Monsterstop.

Registratie Koffiestop op school

Registreer jullie Koffiestop en ontvang een koffiestoppakket met handleiding, affiche, spaardoos, een feestslinger en unieke geldmeter.

Organiseer een Monsterstop

De Koffiestop voor het basisonderwijs werd in een heel nieuw jasje gestoken. Ga met monstertje Mokka de strijd aan tegen ongelijkheid!

Mokka groeide op tussen de koffiestruiken van Guatemala. Door van jongs af aan koffiebessen te eten werd hij groot en sterk. En dat is nodig, want Mokka vecht tegen onrecht. Omdat iedereen, waar ook ter wereld, dezelfde kansen moet krijgen en een waardig leven verdient. Doe mee met Mokka. Hoe meer geld jullie inzamelen, hoe beter wij Mokka kunnen helpen om onrecht te bestrijden.

Organiseerde je een actie tijdens onze campagne 2019? Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Fier op jullie actie?

Terecht! Bezorg ons een foto van jullie actie en ingekleurde geldmeter en maak kans op een toffe prijs. De onschuldige hand van Mokka zal de winnaars bepalen. Misschien brengt hij jullie school wel een bezoekje…

Stuur een mailtje naar iedereenmee [at] broederlijkdelen.be, met een korte omschrijving van jullie actie, school, klas en ingezameld bedrag. Geef zeker ook jullie toestemming voor publicatie.

Of deel jullie foto via de hashtag #iedereenmee.

Contact

Peter Ketelers
Peter Ketelers
coördinator onderwijs/jongeren
peter.ketelers [at] broederlijkdelen.be
02 213 04 45
Limme Van Den Abeele
Medewerker onderwijs regio Antwerpen
limme.vandenabeele [at] broederlijkdelen.be
03 217 24 94
Myriam Philippens
Myriam Philippens
Medewerker onderwijs regio Limburg
myriam.philippens [at] broederlijkdelen.be
011 24 90 25
Frank Lavens
Frank Lavens
Medewerker onderwijs regio Oost-Vlaanderen
frank.lavens [at] broederlijkdelen.be
09 269 23 45
Mieke Casteleyn
Mieke Casteleyn
Medewerker onderwijs regio West-Vlaanderen
mieke.casteleyn [at] broederlijkdelen.be
051 26 08 01