Onderweg

Je team fietst of wandelt in een lus, met vertrek en aankomst in Aalter. Onderweg gaan jullie langs bij geëngageerde boeren uit de streek. Broederlijk Delen voorziet ook bevoorradingen voor de deelnemers. Supporters zijn altijd welkom, onderweg en bij de aankomst!

Start

We vertrekken aan de Emmaüs secundaire school (Sint-Gerolflaan 20, 9880 Aalter) tussen 7u en 9u.

Onderweg

We wandelen langs verschillende boeren die op een duurzame manier aan landbouw doen. Zij proberen, net als hun collega's in onze partnerlanden, voldoende inkomsten te genereren uit hun landbouwactiviteiten. Hoe doen ze dat? Verwacht je aan plukboerderijen, bioboerderijen en hoeveverkoop. Uiteraard voorzien we onderweg ook op tijd en stond bevoorrading. Voor deze uitdaging heb je voldoende energie nodig, niet waar?

Middagstop

Met de hulp van onze fantastische vrijwilligers voorzien we een deugddoende lunch. Een warme kom soep en pistolets met beleg. Nog een lekker dessertje en jullie kunnen er weer helemaal tegen!

E-bikes kunnen opgeladen worden tijdens de lunch.

Aankomst

We eindigen aan de Emmaüs secundaire school (Sint-Gerolflaan 20, 9880 Aalter) vanaf 16u.

We voorzien een avondmaal en drank voor de deelnemers. Dat is, net zoals alle andere bevoorradingen, een vegetarische maaltijd die inbegrepen is in de €25 deelnamegeld. Andere aanwezigen kunnen ook eten maar betalen hiervoor apart. Keek je al een hele dag uit naar een warme douche? Dan heb je geluk! Er zijn voldoende douches om je even op te frissen.