U bent hier

Nieuws en persberichten

20 november 2020 - Peru
Broederlijk Delen drukt haar bezorgdheid uit over de huidige politieke crisis​ in Peru.
16 september 2020 - Peru
Peru is hard getroffen door Covid-19. In Loreto, in het Peruaanse Amazonegebied, spreekt men over twee demonen: Covid-19 en de overheid.
14 mei 2020 - Peru
We blijven ons werk verder zetten in Peru, terwijl we ook oog hebben voor de specifieke noden tijdens deze crisis.
24 maart 2020 - Peru
Ondanks maatregelen om de bevolking te beschermen, laten de overheid en bedrijven zich nog steeds leiden door eigenbelang.
De docu 'La vida no vale un cobre' behandelt de impact van de mijnbouw op de lokale bevolking in Espinar. Een uiterst gevoelig thema.
29 maart 2018 - Gender - Peru
De Peruaanse activiste Inés Condori deed haar verhaal tijdens het Feministisch Forum, naar aanleiding van Internationale Vrouwendag.
18 Januari 2018 - Natuurlijke rijkdommen - Peru
Onze partnerorganisaties verwachten klare taal over de sociale en ecologische gevolgen van de mijnbouw.
11 Januari 2018 - Peru
Op kerstavond verleende de huidige Peruaanse president gratie aan oud-president Fujimori, die al tien jaar in de gevangenis zit voor corruptie en schending van de mensenrechten.
02 Januari 2018 - Natuurlijke rijkdommen - Peru
36 jaar. Zo lang bestaat de Tintayamijn in Espinar al. De levenskwaliteit in de gemeenschappen rond de mijn gaat er meer en meer op achteruit. Van de beloofde hulp komt niets in huis.
18 december 2017 - Mensenrechten - Peru
Onze Peruviaanse partnerorganisatie Derechos Humanos Sin Fronteras vierde op dinsdag 12 december haar vijfjarige bestaan, precies 2 dagen na de Internationale Dag van de Mensenrechten op 10 december.

Pagina's