U bent hier

Nieuws en persberichten

16 september 2020 - Peru
Peru is hard getroffen door Covid-19. In Loreto, in het Peruaanse Amazonegebied, spreekt men over twee demonen: Covid-19 en de overheid.
14 mei 2020 - Peru
We blijven ons werk verder zetten in Peru, terwijl we ook oog hebben voor de specifieke noden tijdens deze crisis.
26 maart 2020 - Oeganda
Onze partner KRC informeert boeren in afgelegen gebieden via radio, sms, telefoon en online kanalen hoe ze zichzelf en hun families kunnen beschermen tegen corona.
24 maart 2020 - Peru
Ondanks maatregelen om de bevolking te beschermen, laten de overheid en bedrijven zich nog steeds leiden door eigenbelang.
06 juli 2018 - Recht op voedsel - Oeganda
Methodius Balyesiima, manager van onze Oegandese partnerorganisatie SEMCU, kwam op bezoek om bij te leren over de productie van chocolade.
De docu 'La vida no vale un cobre' behandelt de impact van de mijnbouw op de lokale bevolking in Espinar. Een uiterst gevoelig thema.
29 maart 2018 - Gender - Peru
De Peruaanse activiste Inés Condori deed haar verhaal tijdens het Feministisch Forum, naar aanleiding van Internationale Vrouwendag.
13 februari 2018 - Recht op voedsel - Campagne - Oeganda
Op 13 februari openden we een pop-uprestaurant op het Sint Katelijneplein in Brussel. Daarmee lanceerden we onze nieuwe vastencampagne: ‘Help honger de wereld uit!'
30 Januari 2018 - Oeganda
Maar liefst 70% van de bevolking in Oeganda is jonger dan 25 jaar. Een hele generatie die de toekomst van het land mee kan bepalen. Maar het schoentje wringt op vele plaatsen.
25 Januari 2018 - Recht op voedsel - Oeganda
Een groeiende wereldbevolking, een weinig duurzame conventionele landbouw en een controversiële biotechnologiesector. Bestaat er een alternatief?

Pagina's