U bent hier

Nieuws en persberichten

15 februari 2021
Broederlijk Delen eist de afspanacties op die vanmorgen in verschillende steden in Vlaanderen en Brussel plaats vonden. Dit heeft alles te maken met de lancering van onze campagne.
14 februari 2021
"Uit de grond van mijn hart dank ik al diegenen die zich inzetten als vrijwilligers, als professionelen of als weldoeners."
11 februari 2021 - Inspraak en vrede - Guatemala
Slachtoffers van recent geweld aan Mexicaans-Amerikaanse grens afkomstig uit het werkgebied van onze partner AMMID.
26 Januari 2021 - Sandrine Ekofo
Acht leden van de burgerbeweging La Lucha 'Lutte pour le Changement', die op 19 december 2020 manifesteerden om het vertrek van MONUSCO in Congo te eisen, werden vrijgesproken.
25 Januari 2021 - Mensenrechten - Wies Willems
De Europese Commissie vraagt jouw mening over nieuwe wetgeving die bedrijven aansprakelijk moet stellen voor hun impact op mensenrechten en milieu. Teken de petitie.
18 Januari 2021
Teken de petitie en vraag België om de schulden van landen in het globale Zuiden te annuleren.
Israël is bang van Palestijnse navolgers van Gandhi of Martin Luther King en gooit hen graag de gevangenis in. Dat schrijft Katelijne Suetens van Broederlijk Delen.
14 december 2020 - Recht op voedsel
Belgische boerenbewegingen en hun bondgenoten protesteren tegen een Europa dat de kleinere boeren steeds vaker in de steek laat.
07 december 2020 - Recht op voedsel
Op het Schumanplein in Brussel zetten actievoerders de lege laarzen neer van de boeren die door toedoen van het Europees beleid zijn verdwenen.
Katelijne Suetens verwacht niet dat Joe Biden breekt met de Israëlpolitiek van zijn voorganger. Maar Europa hoeft daar niet op te wachten.

Pagina's