U bent hier

Lanceermomenten en infosessies

Maak kennis met de nieuwe Broederlijk Delencampagne tijdens onze lanceermomenten en infosessies.

Wat mag je verwachten?

Iedereen mee met de nieuwe campagne en zeker jij! Tijdens onze lanceermomenten ontdek je waarom we 'delen' zo centraal zetten.

Je doet er inspiratie op om de campagne vorm te geven in jouw gemeente, school of vereniging. En je maakt er kennis met andere leerkrachten en vrijwilligers. Een ideaal moment om informatie, tips en inspiratie uit te wisselen.

Opgelet! Vanwege de huidige maatregelen worden alle lanceermomenten online georganiseerd. We komen dus helaas niet fysiek samen.

Onze regionale medewerkers staan je met raad en daad bij. Dus, neem contact op en ze helpen je met plezier verder. Je komt hen trouwens zeker tegen tijdens onze online infosessies.

Online lanceermomenten en infosessies

Kom naar onze online lanceermomenten en/of infosessies. Inschrijven kan tot 2 dagen op voorhand. Was je te laat om in te schrijven? Dan kan je alsnog deelnemen via de link in het agenda-item.

Ik schrijf me in!

Geen online lanceermomenten in de regio’s West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, Mechelen en Brussel, maar je hoort hen de komende weken zeker nog. Aarzel niet om aan te sluiten bij een lanceermoment in een andere regio.

Oost-Vlaanderen

Ben je vrijwilliger of leerkracht in Oost-Vlaanderen? We werkten een alternatief aanbod uit in Oost-Vlaanderen. Schrijf je in via onderstaand formulier. Inschrijven kan tot 2 dagen op voorhand.