Koffiestop bij Colruyt

Op 29 maart, dé Koffiestop-dag, kan er bij alle vestigingen van Colruyt een Koffiestop gehouden worden.

Wil je een Koffiestop op een andere dag organiseren? Ga dan eens praten met de winkelverantwoordelijke van je lokale Colruyt. Misschien laat hij het ook wel toe op een andere dag.

Colruyt zorgt voor heel wat extra's: een tafel, koffie, melk, bekers, roerstaafjes, thee, koekjes,... Bovendien kunnen de vrijwilligers gebruik maken van de koffiezetapparaten in de winkel en staan er ook thermossen ter beschikking.

Zo organiseer je jouw koffiestop bij Colruyt

  • Op dit overzicht van alle Koffiestops kan je zien of jouw Colruyt-vestiging nog beschikbaar is. 
  • Registreer jouw Koffiestop en duid aan dat jouw Koffiestop doorgaat in een Colruyt-vestiging. Wij sturen jou bij het Koffiestop-pakket een toelatingsbrief. 
  • Neem twee weken voor de Koffiestop contact op met de winkelverantwoordelijke van jouw Colruyt. Toon de toelatingsbrief en maak concrete afspraken. Vraag ook of je de aankondigingsaffiche (bijgevoegd in het Koffiestop-pakket) mag ophangen. De winkelverantwoordelijke zal er een gepaste plaats voor aanwijzen.

De toelatingsbrief voor 2018 kan je hier downloaden!

koffiestop_2018.pdf (108.92 Ko)

Inspiratie voor jouw Koffiestop

Koffiestop Colruyt

Omdat ik als stagiair bij Broederlijk Delen werkte, wilde ik zelf ook een Koffiestop organiseren. Om het mezelf gemakkelijk te maken, reserveerde ik een plaatsje in Colruyt Zelzate. Ik kon de dag afsluiten met een kleine honderd euro opbrengst. Het enige wat ik hiervoor moest doen was gezellige praatjes maken met een koffie in de hand. Conclusie: Een leuke dag + een mooie opbrengst = zalig gevoel!
Hopelijk tot volgend jaar!

Stijn uit Merelbeke