U bent hier

Impressies van voorbije inleefreizen

"De middelen zijn beperkt, maar ze doen het toch maar." Vijf studenten blikken terug op hun beklijvende reis naar Rwanda.

In 2017 trok een nieuwsgierige bende leerlingen op inleefreis naar Oeganda. Beleving, ontmoeting en actie stonden centraal.

17 geëngageerde inleefreizigers trokken naar Oeganda en zagen met eigen ogen hoe onze lokale partnerorganisaties het verschil maken.

Israël, Palestina, Vredestocht, inleefreis, vluchtelingenkamp, Bethlehem

De vredestocht is een reis van Broederlijk Delen en Pax Christi naar Israël en de Palestijnse gebieden. De deelnemers brengen verslag uit over hun ervaringen.

Burkina Faso, inleefreis, scholen, groepsfoto

In de kerstvakantie van 2016-2017 trok een nieuwsgierige bende leerlingen op inleefreis naar Burkina Faso. Beleving, ontmoeting en actie stonden centraal. Twee leerlingen brengen verslag uit.

Inleefreis Israël Palestina 2016 - Jenin

De deelnemers aan de inleefreis naar Israël en de Palestijnse gebieden brengen verslag uit van hun impressies.

Xaveri

In juli 2016 trokken studenten van de Associatie KULeuven naar Oeganda. Ze leefden er mee met de plaatselijke bevolking en staken de handen uit de mouwen bij onze partnerorganisaties.

inleefreis Burkina Faso

15 volwassenen trokken met Broederlijk Delen naar Burkina Faso. Ze bezochten projecten en verbleven in een gastgezin. Een onvergetelijke ervaring!

Dit jaar maakte ik geen citytrip of een toeristische groepsreis maar had ik het voorrecht om in 2015 te mogen deelnemen aan de inleefreis voor Broederlijk Delen naar Colombia, schrijft Erna.

9 studenten trokken met Broederlijk Delen naar Senegal. Ze bezochten projecten en verbleven in een gastgezin. Een onvergetelijke ervaring!

Begin februari 2015 trokken elf Rechten- en Criminologiestudenten van KULeuven op studiereis naar Rwanda en Burundi. Een van hen is Lodewijk Van Dycke: "Je kan niet anders dan het land missen."

Deze reis naar Israël en de Palestijnse gebieden is een introductie tot de culturele, historische en politieke rijkdom van de regio. In 2014 brachten de deelnemers elke dag verslag uit.

Inleefreis Senegal

In juli 2013 trokken 14 Leuvense studenten naar Senegal voor een uitwisseling met de Senegalese scouts, een inleefverblijf en een bezoek aan verschillende projecten van Broederlijk Delen.

inleefreis Oeganda 2012

In de zomermaanden van 2012 ging Rien De Mulder mee op inleefreis naar Oeganda om te ontdekken welke resultaten de inspanningen van Broederlijk Delen opleveren.