U bent hier

De impact van ons werk

Broederlijk Delen boekt resultaten. Dat doen we niet alleen, maar samen met zo'n 130 partnerorganisaties in 13 landen. En mede dankzij de inzet en steun van onze vele vrijwilligers, schenkers en sympathisanten. Sta eens stil bij enkele successen die we, met jouw tijd en geld, konden boeken.

Terugblik op een mooie campagne 2018

De opbrengst van de campagne bedraagt ruim 3 miljoen euro. Dankzij jullie kan Broederlijk Delen zich blijven inzetten voor een duurzame wereld zonder ongelijkheid, in Oeganda en in onze andere partnerlanden.

Theatre Day Productions

Ook wie in een conflictgebied opgroeit, heeft het recht om jong te zijn. Om te dromen. Om toekomstplannen te maken. Daarom steunt Broederlijk Delen organisaties zoals Theatre Day Productions

Boerengroep Burundi

Haguruka begeleidt boeren die hun eigen prioriteiten bepalen en zelf projecten opzetten.

Radiostudio van KRC

Om de rurale bevolking op weg te helpen deelt een radioprogramma in Oeganda kennis over groente-en gewassenteelt en de manier waarop ze dit het best aanpakken.

Port-au-Prince na de aardbeving

Op 12 januari 2010 wordt Haïti door een zware aardbeving getroffen. Op dat moment ondersteunt Broederlijk Delen, dat sinds 1984 actief is in Haïti, er 17 partnerorganisaties.

Vrouw uit Nicaragua

Nicaraguaanse vrouwen blijven niet bij de pakken zitten. Ze organiseren zich. Vandaag begeleidt FEM 7 coöperatieve verenigingen in Nicaragua, zoals die van Rosibel.

Burkina Faso, campagne, gender, vrouwen, schaap, microkrediet

Voor een vrouw in Burkina Faso betekent een schaap extra inkomen door haar eigen activiteiten. Als je een vrouw helpt, help je een volledige familie. Broederlijk Delen helpt meer dan 1500 vrouwen.

Ondersteun het werk dat wij doen

Doe een gift online

Of doe een overschrijving op BE12 0000 0000 9292 met gestructureerde mededeling: +++201/1000/03613+++

Contact

Marleen Willemsen
Marleen Willemsen
Programmaverantwoordelijke Oeganda en Coördinator Monitoring & Evaluatie
marleen.willemsen [at] broederlijkdelen.be