U bent hier

De impact van ons werk

Broederlijk Delen boekt resultaten. Dat doen we niet alleen, maar samen met zo'n 130 lokale organisaties in 13 landen. En mede dankzij de inzet en steun van onze vrijwilligers en schenkers.

Onze succesverhalen

Sta stil bij enkele successen die wij, met jouw tijd en geld, konden boeken.

Dankzij jouw steun staan boeren in Burundi samen sterker dan alleen. Dat is zowat de basisgedachte achter het vormen van een coöperatie. En dat is wat de koffieproducenten in Burundi deden.

De koffieproducenten hebben hun droom waargemaakt. Ze telen niet alleen zelf hun koffie, ze hebben nu ook de mogelijkheden om hun oogst samen te verwerken en te verkopen met hun eigen logo.

Danzij jouw steun krijgen jongeren uit de stad en het platteland in Guatemala de kans om via kunst, theater en dans hun talenten te ontplooien en zelfvertrouwen te vergroten.

Jongeren maken verbinding met elkaar en leren La Madre Tierra (Moeder Aarde) te verdedigen. Zo blazen zij de strijd voor de natuurlijke rijkdommen nieuw leven in.

Ook in 2018 heeft Broederlijk Delen succesvol ingezet op de strijd tegen wereldwijde ongelijkheid.

Campagne 2019: Holy Guacamole!

Onze campagne Holy Guacamole! bracht ongeveer 3 miljoen euro op. Een fantastisch resultaat! Dankzij jullie kan Broederlijk Delen zich blijven inzetten voor een duurzame wereld zonder ongelijkheid.

Onze campagne Holy Guacamole bracht ongeveer 3 miljoen euro op. Een fantastisch resultaat!