U bent hier

Ariadne Frangi

Uit Vilvoorde neemt deel aan Dwars door Oeganda 2020

Een avontuurlijke mountainbikereis met accent op de prachtige natuur en daarenboven Broederlijk Delen steunen. Ik moest hier eigenlijk niet verder over nadenken...

€ 870
ingezameld tot nu toe
Steun via
Via overschrijving

op rekeningnummer
BE13 0000 1171 1839

met deze mededeling
+++300/7321/47012+++

Blog

Warme oproep

Hallo lieve vrienden,

Van 26 februari tot 8 maart 2020 neem ik deel aan Dwars door Oeganda, een unieke mountainbiketocht door Oeganda ten voordele van Broederlijk Delen. Samen met een groepje gedreven fietsers zal ik dwars door ‘De Parel van Afrika’ mountainbiken, tussen de leeuwen, giraffen en nijlpaarden.

De uitdaging van Dwars door Oeganda is dubbel: 450 km fietsen op elf dagen tijd, én 1.000 euro inzamelen voor de projecten van Broederlijk Delen. Om die eerste uitdaging te halen, ben ik alvast stevig aan het trainen. Maar voor de tweede uitdaging heb ik jullie steun nodig. Daarom de volledig vrijblijvende vraag om mijn actie te sponsoren. Het inschrijvingsgeld betaal ik natuurlijk zelf. Het sponsorgeld komt rechtstreeks op rekening van Broederlijk delen.

Samen met Broederlijk Delen fiets ik voor een wereld zonder ongelijkheid. Naar een wereld waarin iedereen genoeg te eten heeft, waar mensen een stem hebben waarnaar geluisterd wordt en waar iedereen zich veilig voelt. Een wereld waarin iedereen wil leven en waar nog lang geleefd kan worden.

Samen met haar partnerorganisaties ondersteunt Broederlijk Delen lokale initiatieven in 13 landen in Afrika en Latijns-Amerika, maar ook Israël en Palestina. Lokale projecten, omdat de mensen zelf het best weten hoe ze de dingen kunnen aanpakken. Maar ze kunnen wel onze steun gebruiken.

Help mij te tonen hoeveel de kracht van solidariteit kan doen. Een gift doen kan via:

• mijn online deelnemerspagina: knop hierboven induwen en volgen...
• overschrijving op het rekeningnummer BE13 0000 1171 1839 met vermelding van +++300/7321/47012+++.

Goed om weten: giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Zo recupereer je van de belastingen 45% van je bijdrage.

Alvast heel erg bedankt!

Sportieve groeten,

yoga voor Oeganda

yoga voor Oeganda

Doe mee! Schrijf je in!
In samenwerking met de Yoga Life School

https://markantvzw.be/markant/activiteiten/yoga-voor-het-goede-doel?fbclid=IwAR0OWyjFafcAtkRdHOU1mxq4gYJM5VMtCw_wZf_QJiAEJztT-VYUt2gnq1M

Reacties van sympathisanten

Wat gebeurt er met jouw geld?

Met jouw bijdrage ondersteunen we onze partners in Oeganda.

Fiscaal attest

Als je een deelnemer met een gift van € 40 of meer steunt, ontvang je in het begin van het daaropvolgende kalenderjaar een fiscaal attest. Met dat attest kom je in aanmerking voor de fiscale aftrek van 45% van jouw gift.