U bent hier

Lieve trapt ervoor !

Lieve Terryn
neemt deel aan Dwars door Drie Landen 2020

Al trappend in fijn gezelschap ons mooie Drielandenpunt doorkruisen en op die manier, via de sponsoring, mijn steentje bijdragen aan de projecten van Broederlijk Delen? Graag! Graag ontdek ik op mijn gravel of mountainbike (nog te beslissen) deze nieuwe 'Dwars door'. Wil je mij en op die manier de mensen in het Zuiden steunen, dan kan dat door een bedrag naar keuze te storten via de link. Alvast van harte bedankt!

€ 1120
ingezameld tot nu toe
Steun via
Via overschrijving *

op rekeningnummer
BE13 0000 1171 1839

met deze mededeling
+++300/7525/39644+++
* Wij bezorgen alle deelnemers regelmatig een sponsorrapport, met een overzicht van al hun giften. Jouw gift is automatisch anoniem, tenzij je ons expliciet jouw toestemming geeft om jouw informatie (naam, datum en bedrag) te delen.

Blog

Reacties van sympathisanten

Wat gebeurt er met jouw geld?

  • Jouw gift gebeurt in volledige transparantie: van elke euro gaat 83,1 cent naar onze doelstellingen op het terrein. De rest investeren we in degelijk beheer van de organisatie.
  • Dankzij de bijdrage van duizenden sympathisanten zoals jij behouden we onze onafhankelijkheid van de overheid en kunnen we meer realiseren.
  • Broederlijk Delen boekt resultaten. Dat doen we niet alleen, maar samen met partnerorganisaties in 13 landen. En mede dankzij jouw steun. Lees meer over de impact van ons werk.

Fiscaal attest

Steun je een deelnemer met een gift van 40 euro of meer, dan ontvang je in het begin van het daaropvolgende kalenderjaar een fiscaal attest. Een gift van 40 euro geeft je een fiscaal voordeel van 18 euro, en kost je dus uiteindelijk slechts 22 euro. mooi meegenomen, niet?