U bent hier

Minne & Ianthe gaan voor de 40km!

Ianthe Ghaye, Minne Moens
nemen deel aan Dwars door de Boerenbuiten 2020

Wij zijn Minne en Ianthe, twee vriendinnen uit het Limburgse die in het Meetjesland dit jaar de 40km willen uitstappen, t.v.v het goede doel! Vorig jaar deden we mee met de 25km, en het was zo'n topeditie, dat we dit jaar terug wilden meedoen! Maar ook een versnelling hoger schakelen dus: we gaan voor de 40km! Wij gaan onze benen trainen, helpen jullie mee sponsoren

€ 0
ingezameld tot nu toe
Steun via
Via overschrijving *

op rekeningnummer
BE13 0000 1171 1839

met deze mededeling
+++000/0026/26171+++
* Wij bezorgen alle deelnemers regelmatig een sponsorrapport, met een overzicht van al hun giften. Jouw gift is automatisch anoniem, tenzij je ons expliciet jouw toestemming geeft om jouw informatie (naam, datum en bedrag) te delen.

Blog

Reacties van sympathisanten

Wat gebeurt er met jouw geld?

  • Jouw gift gebeurt in volledige transparantie: van elke euro gaat 83,1 cent naar onze doelstellingen op het terrein. De rest investeren we in degelijk beheer van de organisatie.
  • Dankzij de bijdrage van duizenden sympathisanten zoals jij behouden we onze onafhankelijkheid van de overheid en kunnen we meer realiseren.
  • Broederlijk Delen boekt resultaten. Dat doen we niet alleen, maar samen met partnerorganisaties in 13 landen. En mede dankzij jouw steun. Lees meer over de impact van ons werk.

Fiscaal attest

Steun je een deelnemer met een gift van 40 euro of meer, dan ontvang je in het begin van het daaropvolgende kalenderjaar een fiscaal attest. Een gift van 40 euro geeft je een fiscaal voordeel van 18 euro, en kost je dus uiteindelijk slechts 22 euro. mooi meegenomen, niet?