U bent hier

Mee trappen voor het zuiden

Pieter-Jan Teirlinck
neemt deel aan Dwars door België 2021

Voor de eerste keer fiets ik mee, Dwars Door België, om mezelf en de wereld een doel te stellen: het Noorden en het Zuiden in verbinding brengen. Tegen de verzuring, in de maatschappij en in m’n benen. Zonder honger, zonder dorst, in het Zuiden en op de fiets. Met een tandje erbij, voor de politiek en op de trappers. Door weer en wind kan je ons steunen, mij en de boeren in het Zuiden (en vanaf 40€ is het nog fiscaal aftrekbaar ook)

€ 110
ingezameld tot nu toe
Steun via
Via overschrijving *

op rekeningnummer
BE13 0000 1171 1839

met deze mededeling
+++000/0023/38205+++
* Wij bezorgen alle deelnemers regelmatig een sponsorrapport, met een overzicht van al hun giften. Jouw gift is automatisch anoniem, tenzij je ons expliciet jouw toestemming geeft om jouw informatie (naam, datum en bedrag) te delen.

Blog

Reacties van sympathisanten

Wat gebeurt er met jouw geld?

  • Jouw gift gebeurt in volledige transparantie: van elke euro gaat 83,1 cent naar onze doelstellingen op het terrein. De rest investeren we in degelijk beheer van de organisatie.
  • Dankzij de bijdrage van duizenden sympathisanten zoals jij behouden we onze onafhankelijkheid van de overheid en kunnen we meer realiseren.
  • Broederlijk Delen boekt resultaten. Dat doen we niet alleen, maar samen met partnerorganisaties in 13 landen. En mede dankzij jouw steun. Lees meer over de impact van ons werk.

Fiscaal attest

Steun je een deelnemer met een gift van 40 euro of meer, dan ontvang je in het begin van het daaropvolgende kalenderjaar een fiscaal attest. Een gift van 40 euro geeft je een fiscaal voordeel van 18 euro, en kost je dus uiteindelijk slechts 22 euro. mooi meegenomen, niet?