U bent hier

Marc Banken - Still Young@Heart

Marc Banken
neemt deel aan Dwars door België 2021

5 DBNZ = 3 * 20

€ 1010
ingezameld tot nu toe
Steun via
Via overschrijving *

op rekeningnummer
BE13 0000 1171 1839

met deze mededeling
+++000/0023/08701+++
* Wij bezorgen alle deelnemers regelmatig een sponsorrapport, met een overzicht van al hun giften. Jouw gift is automatisch anoniem, tenzij je ons expliciet jouw toestemming geeft om jouw informatie (naam, datum en bedrag) te delen.

Blog

Dwars van Noord naar Zuid 2020 - onze vijfde editie

Hallo beste vrienden en familie,
Het is beslist, ik zal dit jaar voor de vijfde keer starten in het gezelschap van mijn bike-brother van het eerste uur. Het wordt een moment om te koesteren: de vriendschap, de broederlijke & zusterlijke gezelligheid en het fabelachtige landschap dat wij mogen doorkruisen van Noord naar Zuid.
Broederlijk Delen wil helpen om de wereld te veranderen: met voldoende voedsel, een luisterend oor en veiligheid voor iedereen. Broederlijk Delen blijft daarom in mijn ogen een ideale organisatie omdat zij vooral steun verlenen aan partner-organisaties die zich inzetten bij de plattelandsgemeenschappen. Een wereld zonder ongelijkheid.
Vier jaar hebben jullie mij al gesteund waarvoor mijn oprechte dank. Ik hoop dat 2020 geen uitzondering wordt en ik terug jullie solidariteit kan inroepen om de nodige sponsoring te vergaren.
12 euro delen voor voedsel: Je schenkt vijf vrouwen in Senegal een opleiding in zaaitechnieken, nieuwe gewassen en onderhoud van hun moestuin. Zo kunnen ze hun oogst verbeteren en gezonder eten op het menu zetten.
50 euro delen voor de toekomst: Met dit startbedrag kan een vrouw in Congo, samen met andere vrouwen, investeren in een eigen bakkerij. Brood verkopen, zorgt voor meer eten op tafel en kinderen die kunnen studeren.
Ik ben alvast met de training begonnen en wind of niet: er wordt in Dilbeek gefietst!
Alvast bedankt voor jullie interesse en steun, Marko Banken

Reacties van sympathisanten

Wat gebeurt er met jouw geld?

  • Jouw gift gebeurt in volledige transparantie: van elke euro gaat 83,1 cent naar onze doelstellingen op het terrein. De rest investeren we in degelijk beheer van de organisatie.
  • Dankzij de bijdrage van duizenden sympathisanten zoals jij behouden we onze onafhankelijkheid van de overheid en kunnen we meer realiseren.
  • Broederlijk Delen boekt resultaten. Dat doen we niet alleen, maar samen met partnerorganisaties in 13 landen. En mede dankzij jouw steun. Lees meer over de impact van ons werk.

Fiscaal attest

Steun je een deelnemer met een gift van 40 euro of meer, dan ontvang je in het begin van het daaropvolgende kalenderjaar een fiscaal attest. Je kan tot 45% van jouw gift(en) recupereren via belastingvermindering. Voor een gift van 40 euro geniet je een maximaal fiscaal voordeel van 18 euro. Je gift kost je dus uiteindelijk slechts 22 euro. Mooi meegenomen, niet?