U bent hier

De Zotte Muziekbende

Peter Laureyssens, Bernadette Simkens, Steven Van Camp
nemen deel aan Dwars door België 2021

Al sinds 2014 vormen we met een stel vrolijke muzikanten een reisgenootschap waarmee we in het buitenland gaan musiceren en ook wel eens optreden. Bernadette is medewerkster van Broederlijk Delen en fietst al jaren mee. Zij maakte Peter warm om de editie van 2019 mee te fietsen. En hij maakte Hanne en Steven zo gek om in 2020 mee te trappen. Dus zijn we nu een team onder de naam "De Zotte Muziekbende".

€ 1962.2
ingezameld tot nu toe
Steun via
Via overschrijving *

op rekeningnummer
BE13 0000 1171 1839

met deze mededeling
+++000/0023/20017+++
* Wij bezorgen alle deelnemers regelmatig een sponsorrapport, met een overzicht van al hun giften. Jouw gift is automatisch anoniem, tenzij je ons expliciet jouw toestemming geeft om jouw informatie (naam, datum en bedrag) te delen.

Blog

Reacties van sympathisanten

Wat gebeurt er met jouw geld?

  • Jouw gift gebeurt in volledige transparantie: van elke euro gaat 83,1 cent naar onze doelstellingen op het terrein. De rest investeren we in degelijk beheer van de organisatie.
  • Dankzij de bijdrage van duizenden sympathisanten zoals jij behouden we onze onafhankelijkheid van de overheid en kunnen we meer realiseren.
  • Broederlijk Delen boekt resultaten. Dat doen we niet alleen, maar samen met partnerorganisaties in 13 landen. En mede dankzij jouw steun. Lees meer over de impact van ons werk.

Fiscaal attest

Steun je een deelnemer met een gift van 40 euro of meer, dan ontvang je in het begin van het daaropvolgende kalenderjaar een fiscaal attest. Je kan tot 45% van jouw gift(en) recupereren via belastingvermindering. Voor een gift van 40 euro geniet je een maximaal fiscaal voordeel van 18 euro. Je gift kost je dus uiteindelijk slechts 22 euro. Mooi meegenomen, niet?