U bent hier

Sportieve evenementen

Dwars door... Dat is het sportieve aan het solidaire koppelen. Laat je verrassen door de prachtige landschappen, geniet van de gezellige sfeer en zet je in voor het goede doel. Fietsen of wandelen, aan jou de keuze!

Voor de vroege vogels

Schrijf je in vóór 7 januari 2019 en profiteer van onze vroegboekkortingen.

  • Dwars door Peru – 100 euro

  • Dwars door België – 35 euro
  • Dwars door de Boerenbuiten– Gratis vierde teamlid

Dwarscafés

Heb je zin om te fietsen of wandelen voor Broederlijk Delen, maar kan je toch nog wat extra informatie gebruiken? Of wil je gewoon je enthousiasme delen en al eens wegdromen? Kom dan naar één van onze Dwarscafés! Dwarssporters die reeds deelnamen aan onze fiets- of wandelevenementen geven jullie met plezier meer uitleg.

Sportieve evenementen in België

Dwars door België

8-10 juni 2019 – Drie dagen, 400 km. Een prachtig parcours en ongekende solidariteit. Op de weg of off road met de mountainbike.

Dwars door de boerenbuiten

11 mei 2019 – Fiets of wandel langs geëngageerde boeren uit de streek bij Aalter.

Steun een deelnemer

Al heel wat deelnemers engageerden zich om geld in te zamelen ten voordele van Broederlijk Delen. Geef hen het nodige duwtje in de rug!

Sportieve evenementen in het buitenland

Dwars door Burkina

24 oktober - 4 november 2018 – Trotseer de hitte van Burkina Faso op de fiets. Een onvergetelijke tiendaagse tocht over onontgonnen mountainbiketracks.

Inschrijvingen afgesloten.
Dwars door Oeganda

26 februari - 9 maart 2019 – Fietsen tussen de leeuwen en olifanten. Een twaalfdaagse mountainbiketocht, dwars door de Parel van Afrika.

Inschrijvingen afgesloten.

19 oktober - 3 november 2019 [richtdata] – Ontdek dit prachtige Zuid-Amerikaans land op de fiets en zamel geld in voor het goede doel.

Contactpersoon

Anneke Geerts
Fondsenwerving en Lokale acties
anneke.geerts [at] broederlijkdelen.be
02/213 04 51