U bent hier

Sportieve evenementen

Dwars door... Dat is het sportieve aan het solidaire koppelen. Laat je verrassen door de prachtige landschappen, geniet van de gezellige sfeer en zet je in voor het goede doel. Fietsen of wandelen, aan jou de keuze!

Dwarscafés

Heb je zin om te fietsen of wandelen voor Broederlijk Delen, maar kan je toch nog wat extra informatie gebruiken? Dwarssporters die reeds deelnamen aan onze fiets- of wandelevenementen geven jullie met plezier meer uitleg.

Sportieve evenementen in België

Dwars door België

8-10 juni 2019 – Drie dagen, 400 km. Een prachtig parcours en ongekende solidariteit. Op de weg of off road met de mountainbike.

Dit event is volzet.
Dwars door de boerenbuiten

11 mei 2019 – Fiets of wandel langs geëngageerde boeren uit de streek bij Aalter.

Steun een deelnemer

Al heel wat deelnemers engageerden zich om geld in te zamelen ten voordele van Broederlijk Delen. Geef hen het nodige duwtje in de rug!

Sportieve evenementen in het buitenland

Dwars door Oeganda

26 februari - 9 maart 2019 – Fietsen tussen de leeuwen en olifanten. Een twaalfdaagse mountainbiketocht, dwars door de Parel van Afrika.

De inschrijvingen voor Dwars door Oeganda 2019 zijn afgesloten. Editie 2020 gaat door van 25 februari tot 7 maart 2020 [richtdata].

19 oktober - 3 november 2019 [richtdata] – Ontdek dit prachtige Zuid-Amerikaans land op de fiets en zamel geld in voor het goede doel.

Pieter Godaert
Fondsenwerving en Lokale acties
pieter.godaert [at] broederlijkdelen.be
02/213 04 51
Anneke Geerts
Fondsenwerving en Lokale acties
anneke.geerts [at] broederlijkdelen.be
02/213 04 51