U bent hier

Campagne 2020: Delen doet goed

Wij zijn geboren delers en delen veel meer dan we denken.

We lanceerden onze campagne met een ludieke publieksactie in Mechelen.

Hoe wil jij delen?

Houd je al jaren een Koffiestop? Of ga je wafels bakken, een brunch organiseren of een quiz uitdokteren? Geld inzamelen kan op honderden manieren. Het belangrijkste is dat je een manier vindt die bij je past.

Registreer je actie en krijg een eigen actiepagina en een affiche op maat. Bovendien komt je actie in onze actiekalender te staan. De opbrengst kan je achteraf doorstorten via een unieke gestructureerde mededeling. Mooi meegenomen, niet?

Doe een gift

Geen tijd om een actie te organiseren, maar wil je wel delen? Delen kan heel eenvoudig. Steun ons en onze partners door middel van een gift.

Doe een gift

Delen doet goed. Ook met het Zuiden.

Delen gaat over de kern van Broederlijk Delen: we worden veertig dagen lang uitgenodigd tot her-verdelen en te leven met genoeg. Delen is volgens ons hét antwoord op de problemen die ons momenteel uitdagen.

Delen als hefboom voor systeemverandering

Broederlijk Delen kiest voor een alternatieve manier van ontwikkeling. Een ambitieus plan, dat uitgaat van een ingrijpende systeemverandering en een nieuwe manier van leven.​

Ons achtergronddossier

Download ons achtergronddossier hier of bestel deze in onze webshop.

Vraag en antwoord

Wat wordt bedoeld met systeemverandering? Is Broederlijk Delen tegen economische groei? En hoe ziet zo'n leven met genoeg er dan eruit? Veel vragen, maar gelukkig ook evenveel antwoorden in onze Q&A.

Een aanbod om tijdens de vasten ons engagement voor een meer rechtvaardige wereld aan te scherpen.

Maak kennis met onze acht gasten uit Senegal, Congo en Colombia.

Zij zijn de mensen waarvoor we delen en herverdelen.