Deel jouw feestvreugde

Steek jij graag de handen uit de mouwen en organiseer jij binnenkort een quiz, karaoke of andere activiteit met je vrienden? Heb je een verjaardag, jubileum, geboorte of ander leuk feest in het vooruitzicht? Schenk dan een solidair cadeau aan het Zuiden! 

Het is heel eenvoudig. Vraag aan je gasten voor jouw feest of evenement om een gift te storten aan Broederlijk Delen.   

Feest Senegal

Zin om Broederlijk Delen te steunen met jouw feest of evenement?

  1. Contacteer dan Broederlijk Delen op 02 502 57 00 of mail naar feestfonds [at] broederlijkdelen.be
  2. Vermeld op jouw uitnodiging of op je geboortelijst dat je gasten een gift kunnen storten voor Broederlijk Delen. Wij registreren je actie en geven je een persoonlijke code voor de mededeling.
  3. Wij bezorgen je een overzicht van alle stortingen via jouw persoonlijke code zodat je iedereen op jouw eigen manier kan bedanken. Schenkers die minimum € 40 storten hebben recht op een fiscaal attest.

Opgelet: je kan uiteraard ook voor jouw evenement cash geld inzamelen en dit doorstorten met jouw actiecode. Hiervoor heb je echter geen recht op een fiscaal attest.

We vonden het fijn om een feest te geven omdat we beiden op pensioen gaan. Maar we hebben al zoveel gekregen in ons leven dat we heus geen cadeaus verwachtten. Daarom vroegen we de genodigden te geven en delen op ons feestfonds van Broederlijk Delen. Het doet deugd op  die manier mensen uit het Zuiden hun plannen te helpen realiseren en ook om mensen in het Noorden te laten kennismaken met Broederlijk Delen.
Jan en Thérèse

Wat biedt Broederlijk Delen?

  • Fotoset: Mooie beelden op A3 formaat + uitleg. Hang de foto’s op tijdens jouw feest. Je gasten ontdekken zo welke initiatieven Broederlijk Delen ondersteunt.
  • Fotopowerpoint: Toon je liever een digitale voorstelling? Dan bezorgen we jou een PowerPoint vol sfeerbeelden uit het Zuiden.
  • Aankondigingskaartje: Wens je een gepersonaliseerd kaartje bij je uitnodiging? Op dit kaartje staan jouw persoonlijke code en alle gegevens van Broederlijk Delen. Geef het aantal door en wij bezorgen jou de kaartjes.
  • Je kan ook onze infofilm (4’) of een campagnefilm tonen ter informatie. Vraag ernaar, en wij bezorgen jou de films.

Toen wij de 65ste verjaardag van mijn vrouw wilden vieren en de eerste uitnodigingen vertrokken, begonnen vrienden en kennissen te bellen met de vraag ‘wat wil ze eigenlijk voor haar verjaardag’. Via onze dochter leerden we gelukkig het Feestfonds van Broederlijk Delen kennen.
Johan Burgers