De wereld veranderen, hoe doe je dat eigenlijk? Volgens Broederlijk Delen zijn delen en herverdelen de sleutel. Delen is volgens ons dé hefboom voor systeemverandering.

Tijdens deze Café Partagé kijken we naar initiatieven en organisaties die een leven, een gemeenschap, hun omgeving,... kortom, de wereld  willen veranderen. We stellen jullie voor aan een paar Antwerpse initiatieven en laten jullie kennismaken met de campagneverhalen van 2021.

Panel

  • Katrien Loots van Translab K, een Kempisch initiatief waar innovatieve experimenten, verandering en uitwisseling centraal staan;
  • Lien Vrijders van Vitale Rassen vzw over zaadvermeerdering door en voor biologische boeren (en dat lijkt erg op het verhaal van CENDA, partner van Broederlijk Delen in Bolivia);
  • Theater Day Productions, Palestijnse partner van Broederlijk Delen die door middel van theater met kinderen, jongeren en vrouwen aan traumaverwerking doet.

Praktisch

Omwille van de verstrengde coronamaatregelen zal ons Café Partagé digitaal doorgaan! Alles zal dus online te volgen zijn. Het evenement is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Wij sturen je achteraf de nodige praktische informatie.

Ik schrijf me in!

Waar: 
Digitale bijeenkomst
Wanneer: 
29 oktober 2020 - 19:00 tot 21:00