De Herfstontmoeting is het ideale moment om elkaar beter te leren kennen en te begrijpen wat leeft bij onze trouwe supporters. Dit jaar komen we samen in het vernieuwde AfricaMuseum in Tervuren.

Programma

  • 10u: Onthaal
  • 10.30u: Bezoek het museum op eigen tempo of kies voor het gegidst bezoek:

[VOLZET] Rondleiding Blend of Central-Africa voor volwassenen – Duur 90 min., start om 10.30u en 11u.

Tijdens deze rondleiding worden enkele hoogtepunten van de permanente tentoonstelling toegelicht. De gids toont je een selectie interessante stukken die je een dieper inzicht geven in onze koloniale geschiedenis, multiculturele samenleving, maatschappelijke kwesties en duurzame ontwikkeling.

  • 12u - 13.30u: Geniet van een lunch in Bistro Tembo, het museumrestaurant, of eet je eigen lunch op in de picknickruimte. Mogelijkheid tot ontmoeting en uitwisseling met enkele Broederlijk Delen-medewerkers in picknickruimte.
  • 13.30 u: Inhoudelijk programma in de auditoriumzaal, met sterke getuigenissen, debat en een optreden van a-capellagroep Les Anges Compagnie.
  • 15u - 16u: Feestelijke receptie, aangeboden door onze partner Oikocredit.

Praktisch

Deelnameprijs

  • Volwassen: 8 euro (excl. begeleide rondleiding en lunch)
  • Kinderen: gratis

Een begeleide rondleiding [VOLZET] kost 5 euro per persoon voor kinderen en volwassenen. Betalen doe je aan het onthaal.

Let op, het aantal plaatsen voor de rondleidingen en plenumprogramma zijn beperkt! Gelieve in te schrijven vóór 1 oktober.

Ik schrijf me in!

Wegbeschrijving

Hoe het museum bereiken?

Contact

Met praktische vragen kan je steeds terecht bij Valerie De Beuckelaer via valerie.debeuckelaer [at] broederlijkdelen.be of 02 213 04 47.

Waar: 
Tervuren, AfricaMuseum, Leuvensesteenweg 13
Wanneer: 
13 oktober 2019 - 10:00