Changemakers gaan in 2020 onvermoeid door. Sterke mensen en straffe organisaties die actie ondernemen. Voor mensenrechten, voor democratie, voor een leefbare planeet. Meer dan ooit staan ze onder druk. Hun werk wordt gedwarsboomd door dubieuze wetten en zelfs moord. Daarom hebben zij jouw hulp nodig.Lees meer over de campagne

Campagne 2021

Wij bereiden ons volop voor op onze campagne. Organiseer jij (opnieuw) een actie?

Gooi je enthousiasme in de strijd als vrijwilliger en haal samen met duizenden anderen alles uit de kast om onze partners en hun projecten te steunen.

Belangrijke data

Onze campagne loopt van woensdag 17 februari tot en met zondag 4 april 2021. Benieuwd naar ons verhaal? Schrijf je dan nu in voor onze Café Partagés. Gooi een blik op onze agenda voor alle data.

Volgend jaar organiseren we naar goede gewoonte onze lanceerdagen voor vrijwilligers en leerkrachten. Meer info volgt!

Het registreren van acties en het bestellen van materiaal is mogelijk vanaf donderdag 17 december 2020. Hou een oogje in het zeil voor onze vernieuwde webshop.

Nieuws en persberichten

Vervuild water door mijnbouw in Espinar

Bedrijven verplichten om wereldwijd de mensenrechten te respecteren: dat is het doel van een internationaal verdrag waarover bij de VN-Mensenrechtenraad in Genève onderhandeld wordt.

Voedsel Anders en Agroecology-in-Action ijveren voor een ambitieus Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) als basis voor een duurzame transitie van ons voedselsysteem.

Broederlijk Delen steunt de oproep aan de EU en België om vrije, eerlijke, rechtvaardige en transparante verkiezingen in Bolivia te garanderen.

Pour l’appui à nos partenaires au Burkina Faso, nous cherchons un(e) coopérant(e) pour le renforcement du travail politique.

Agenda

29 oktober 2020 - 19:30 tot 21:00
Debat / Lezing
29 oktober 2020 - 19:45 tot 22:00
Debat / Lezing
25 november 2020 - 19:30 tot 21:30
Roeselare
|
Debat / Lezing