Iedereen mee met de nieuwe campagne en zeker jij! Tijdens onze lanceermomenten doe je inspiratie op om met onze campagne aan de slag te gaan. En je maakt er kennis met andere leerkrachten en vrijwilligers. Een ideaal moment om informatie en tips uit te wisselen. Vanwege de huidige maatregelen worden alle momenten online georganiseerd.Ik schrijf me in!

Campagne 2021

Delen doet goed, nu meer dan ooit. Onze campagne loopt van woensdag 17 februari tot en met zondag 4 april 2021.

Gooi je enthousiasme in de strijd als vrijwilliger en haal samen met duizenden anderen alles uit de kast om onze partners en hun projecten te steunen.

Organiseer jij (opnieuw) een actie?

Kom naar een infomoment

Ontdek hoe jij onze campagne tot leven kan brengen in jouw gemeente, school of vereniging. Vanwege de huidige maatregelen worden alle momenten online georganiseerd.

Data en inschrijvingen

Bestel materiaal

Bestel materiaal om mee aan de slag te gaan in onze vernieuwde webshop.

Ik bestel materiaal

Registreer jouw actie

Registreer jouw actie en krijg een eigen actiepagina, digitaal promotiemateriaal op maat en een persoonlijke gestructureerde mededeling. Die heb je nodig om jouw opbrengst door te storten.

Ik registreer mijn actie

Nieuws en persberichten

Teken de petitie en vraag België om de schulden van landen in het globale Zuiden te annuleren.

Qalandia checkpoint

Israël is bang van Palestijnse navolgers van Gandhi of Martin Luther King en gooit hen graag de gevangenis in. Dat schrijft Katelijne Suetens van Broederlijk Delen.

Belgische boerenbewegingen en hun bondgenoten protesteren tegen een Europa dat de kleinere boeren steeds vaker in de steek laat.

Op het Schumanplein in Brussel zetten actievoerders de lege laarzen neer van de boeren die door toedoen van het Europees beleid zijn verdwenen.

Agenda

21 Januari 2021 - 20:00
Campagne
22 Januari 2021 - 19:30
Campagne
23 Januari 2021 - 10:00 tot 11:00
Campagne
25 Januari 2021 - 20:00
Campagne