Iedereen mee met de nieuwe campagne en zeker jij! Tijdens onze lanceermomenten doe je inspiratie op om met onze campagne aan de slag te gaan. En je maakt er kennis met andere leerkrachten en vrijwilligers. Een ideaal moment om informatie en tips uit te wisselen. Vanwege de huidige maatregelen worden alle momenten online georganiseerd.Ik schrijf me in!

Campagne 2021

Delen doet goed, nu meer dan ooit. Onze campagne loopt van woensdag 17 februari tot en met zondag 4 april 2021.

Gooi je enthousiasme in de strijd als vrijwilliger en haal samen met duizenden anderen alles uit de kast om onze partners en hun projecten te steunen.

Organiseer jij (opnieuw) een actie?

Kom naar een infomoment

Ontdek hoe jij onze campagne tot leven kan brengen in jouw gemeente, school of vereniging. Vanwege de huidige maatregelen worden alle momenten online georganiseerd.

Data en inschrijvingen

Bestel materiaal

Bestel materiaal om mee aan de slag te gaan in onze vernieuwde webshop.

Ik bestel materiaal

Registreer jouw actie

Registreer jouw actie en krijg een eigen actiepagina, digitaal promotiemateriaal op maat en een persoonlijke gestructureerde mededeling. Die heb je nodig om jouw opbrengst door te storten.

Ik registreer mijn actie

Nieuws en persberichten

Acht leden van de burgerbeweging La Lucha 'Lutte pour le Changement', die op 19 december 2020 manifesteerden om het vertrek van MONUSCO in Congo te eisen, werden vrijgesproken.

De Europese Commissie vraagt jouw mening over nieuwe wetgeving die bedrijven aansprakelijk moet stellen voor hun impact op mensenrechten en milieu. Teken de petitie.

Teken de petitie en vraag België om de schulden van landen in het globale Zuiden te annuleren.

Qalandia checkpoint

Israël is bang van Palestijnse navolgers van Gandhi of Martin Luther King en gooit hen graag de gevangenis in. Dat schrijft Katelijne Suetens van Broederlijk Delen.

Agenda

28 Januari 2021 - 19:30
Campagne
29 Januari 2021 - 19:30
Deinze
|
Campagne
2 februari 2021 - 19:30
Campagne
3 februari 2021 - 19:30
Campagne