FUTURE PROOF is het nazomerse festival van Broederlijk Delen en Oxfam Wereldwinkels. Je ontdekt er duurzame oplossingen voor de economische, ecologische en sociale uitdagingen van nu. Inspirerende denkers en doeners delen hun visie op de toekomst.Ontdek het programma

Landbouw Oeganda

Een wedstrijd voor Vlaamse studenten met een passie voor landbouw en veeteelt.

Werken bij Broederlijk Delen is werken aan een ideaal. Met gedreven en bevlogen collega's. Iets voor jou? Check onze vacatures!

Nieuws en persberichten

Deze week ontvangt België de nieuwe Congolese president. Nadia Nsayi was onlangs in het afgelegen Mikwi en deelt haar vragen voor Tshisekedi.

Welke weg slaat Guatemala in na verkiezingen die velen als “desastreus” bestempelen en na het definitief opdoeken van de VN-commissie tegen de straffeloosheid?

Ook bij Broederlijk zijn we actief bezig met duurzame mobiliteit. Heel wat collega's en vrijwilligers kozen er deze zomer bewust voor om op een alternatieve manier te reizen. 

Dissidente Farc-leiders in Colombia willen opnieuw de wapens opnemen. President Duque en de internationale gemeenschap moeten er alles aan doen om vrede te redden.

Agenda

20 september 2019 - 12:00 tot 27 september 2019 - 14:00
Brussel
21 september 2019 - 19:00
Oostende
8 oktober 2019 - 18:30
Mechelen
|
Film / Theater
11 oktober 2019 - 16:00
Horebeke
|
Film / Theater