De Feestdagen zijn een periode van terugblikken, maar ook van vooruitkijken naar de toekomst. Wij gaan vol anticipatie en enthousiasme 2021 tegemoet. Bedankt voor het vertrouwen. Wij wensen jullie veel liefde en een goede gezondheid!

Campagne 2021

Wij bereiden ons volop voor op onze campagne. Organiseer jij (opnieuw) een actie?

Gooi je enthousiasme in de strijd als vrijwilliger en haal samen met duizenden anderen alles uit de kast om onze partners en hun projecten te steunen.

Handige info

Onze campagne loopt van woensdag 17 februari tot en met zondag 4 april 2021. Benieuwd naar ons verhaal? Schrijf je dan nu in voor onze Café Partagés. Gooi een blik op onze agenda voor alle data.

Volgend jaar organiseren we naar goede gewoonte onze lanceerdagen voor vrijwilligers en leerkrachten. Meer info volgt!

Het registreren van acties en het bestellen van materiaal is mogelijk vanaf donderdag 17 december 2020. Hou een oogje in het zeil voor onze vernieuwde webshop.

Nieuws en persberichten

Katelijne Suetens verwacht niet dat Joe Biden breekt met de Israëlpolitiek van zijn voorganger. Maar Europa hoeft daar niet op te wachten.

Guatemalteken kwamen massaal op straat om het ontslag van president Alejandro Giammattei en zijn regering te eisen.

Broederlijk Delen drukt haar bezorgdheid uit over de huidige politieke crisis​ in Peru.

We nemen de beleidsnota van minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir onder de loep en formuleren samen met de Coalitie tegen de Honger enkele adviezen.

Agenda

5 december 2020 - 19:30
Oud-Heverlee
17 december 2020 - 19:30
Debat / Lezing