Vous êtes ici

Inleefreizen

Met Broederlijk Delen op inleefreis, dat is duurzaam toerisme met een stevig engagement. Maak kennis met de cultuur en de dagelijkse realiteit van het land, niet als toerist, maar als gast.

Ga op uitwisseling naar Oeganda

Ben jij student met een passie voor landbouw en veeteelt? Dan is onze uitwisselingsreis naar Oeganda vast iets voor jou. Je ontdekt er hoe de landbouw, veeteelt en diergeneeskunde werkt en wat de verschillen en gelijkenissen zijn met België.

Landbouw Oeganda

Een wedstrijd voor Vlaamse studenten met een passie voor landbouw en veeteelt.

"De middelen zijn beperkt, maar ze doen het toch maar." Vijf studenten blikken terug op hun beklijvende reis naar Rwanda.

Met Broederlijk Delen op inleefreis

colombia, campagne 2016, landbouw, grond

2 tot 22 juli – Ontdek Colombia op een alternatieve manier. Maak kennis met de cultuur en de dagelijkse realiteit van het land, niet als toerist, maar als gast.

Impressies van eerdere inleefreizen

"De middelen zijn beperkt, maar ze doen het toch maar." Vijf studenten blikken terug op hun beklijvende reis naar Rwanda.

17 geëngageerde inleefreizigers trokken naar Oeganda en zagen met eigen ogen hoe onze lokale partnerorganisaties het verschil maken.

Israël, Palestina, Vredestocht, inleefreis, vluchtelingenkamp, Bethlehem

De vredestocht is een reis van Broederlijk Delen en Pax Christi naar Israël en de Palestijnse gebieden. De deelnemers brengen verslag uit over hun ervaringen.

Contactpersonen

Valerie De Beuckelaer
Administratie inleefreizen
valerie.debeuckelaer [at] boederlijkdelen.be
02 213 04 47
Hugo Wouters
Hugo Wouters
Vrijwilliger inleefreizen
hugo.wouters [at] broederlijkdelen.be