Usted está aquí

Vacatures

Werken bij Broederlijk Delen is werken aan een ideaal. Met gedreven en bevlogen collega's.

Help jij onze missie verwezelijken?

Broederlijk Delen wil de wereld veranderen. Naar een wereld waarin iedereen genoeg te eten heeft. Waar mensen een stem hebben en waar iedereen veilig is. Een wereld waarin iedereen graag leeft, ook in de toekomst.

Daarom ondersteunen we lokale projecten in 13 landen in Afrika, Latijns-Amerika en Israël en Palestina. Lokale initiatieven omdat mensen zelf het best weten hoe ze de dingen kunnen aanpakken.

Onze huidige vacatures

Wij zoeken een Lokale Vertegenwoordiger om onze organisatie te vertegenwoordigen in DR Congo.

Nous cherchons à recruter un nouveau représentant local pour la République Démocratique du Congo (RDC).

Ben jij een fotograaf, studeer je fotografie of is fotograferen gewoonweg je passie? Dan hebben wij het engagement dat jij zoekt!

Ben je Frans-, Spaans- of Engelstalig, ben je vertaler of studeer je vertaler/tolk? Dan hebben wij het engagement dat jij zoekt!

Educatieve medewerkers op de regionale diensten zetten zich in voor de ondersteuning en vorming van de vele vrijwilligers die voor Broederlijk Delen campagne voeren.

Wij werven een nieuwe medewerker aan die instaat voor de financiële administratie van partnerdossiers vanuit Brussel.

Heb jij ervaring met veranderingsprocessen en kennismanagement? Het talent om collega’s te coachen? Solliciteer dan nu bij Broederlijk Delen!

Het team Fondsenwerving behartigt het relatiebeheer met supporters die Broederlijk Delen ondersteunen met een gift, een legaat of een inzamelactie.