Usted está aquí

Nieuws en persberichten

24 Marzo 2020 - Peru
Ondanks maatregelen om de bevolking te beschermen, laten de overheid en bedrijven zich nog steeds leiden door eigenbelang.
De docu 'La vida no vale un cobre' behandelt de impact van de mijnbouw op de lokale bevolking in Espinar. Een uiterst gevoelig thema.
29 Marzo 2018 - Gender - Peru
De Peruaanse activiste Inés Condori deed haar verhaal tijdens het Feministisch Forum, naar aanleiding van Internationale Vrouwendag.
18 Enero 2018 - Natuurlijke rijkdommen - Peru
Onze partnerorganisaties verwachten klare taal over de sociale en ecologische gevolgen van de mijnbouw.
11 Enero 2018 - Peru
Op kerstavond verleende de huidige Peruaanse president gratie aan oud-president Fujimori, die al tien jaar in de gevangenis zit voor corruptie en schending van de mensenrechten.
02 Enero 2018 - Natuurlijke rijkdommen - Peru
36 jaar. Zo lang bestaat de Tintayamijn in Espinar al. De levenskwaliteit in de gemeenschappen rond de mijn gaat er meer en meer op achteruit. Van de beloofde hulp komt niets in huis.
18 Diciembre 2017 - Mensenrechten - Peru
Onze Peruviaanse partnerorganisatie Derechos Humanos Sin Fronteras vierde op dinsdag 12 december haar vijfjarige bestaan, precies 2 dagen na de Internationale Dag van de Mensenrechten op 10 december.
23 Noviembre 2017 - Peru
Fietsen op adembenemende hoogtes.
26 Octubre 2017 - Peru
Tijdens de volkstelling in Peru werd een vrijwilligster verkracht. Overal in het land komen organisaties en personen nu in opstand onder het motto "Peru, land van verkrachters".
04 Octubre 2017 - Peru
Meer dan 2 maanden staakten de leerkrachten in Peru en waren alle scholen gesloten. Na weken van protest en overleg, lijkt het erop dat de nationale

Páginas