Usted está aquí

Nieuws en persberichten

19 Octubre 2020 - Bolivia
Broederlijk Delen steunt de oproep aan de EU en België om vrije, eerlijke, rechtvaardige en transparante verkiezingen in Bolivia te garanderen.
29 Mayo 2020 - Bolivia
De bevolking heeft economisch en mentaal enorm moeilijk. Bovendien maakt de overheid van deze uitzonderlijke tijd gebruik om de industriële landbouw nieuw leven in te blazen.
Het akkoord over nieuwe verkiezingen is een belangrijke stap naar een vreedzame oplossing voor de politieke crisis.
Lien Vermeersch, onze Lokale Vertegenwoordiger in Bolvia, brengt verslag uit van de hevige tweestrijd tussen huidig president Evo Morales en uitdager Carlos Mesa.
In Bolivia protesteren de inwoners van het nationale reservaat Tariquía tegen de ontginning van olie en gas door internationale bedrijven.
27 Marzo 2018 - Gender - Bolivia
Vrouwen in Bolivia laten hun stem horen tegen geweld en discriminatie. Alleen al in de eerste twee maanden van dit jaar werden er 18 vrouwen vermoord. 2017 klokte af op een trieste 109.
06 Febrero 2018 - Bolivia
Het doel van deze bijeenkomst? Ervaringen delen, leren van elkaar en samen nadenken over politieke eisen.
11 Diciembre 2017 - Mensenrechten - Inspraak en vrede - Bolivia
De rekeningen van CEDIB werden geblokkeerd. De Boliviaanse partnerorganisatie van Broederlijk Delen kan activiteiten niet langer financieren en kan de lonen van haar personeel niet meer uitbetalen.
13 Noviembre 2017 - Natuurlijke rijkdommen - Bolivia
Onze lokale vertegenwoordiger in Bolivia, Suzanne Kruyt, vertelt hoe organisaties in het land de krachten bundelen. Ze voerden tijdens de maand november samen actie voor het recht op water.
In Bolivia worden activisten Pablo Solón en Rafael Archondo vervolgd vanwege hun kritiek op het grondstoffen- en energiebeleid van de regering.

Páginas