Usted está aquí

Nieuws en persberichten

29 Julio 2020 - Burkina Faso - Suzy Serneels
In Burkina Faso is de coronapandemie stilaan onder controle. Het gewone leven herneemt.
Het is hoog tijd om de daad bij het woord te voeren en in te zetten op het versterken van lokale markten en voedselketens.
Met de campagne #Yes2Agroecology vraagt de Coalitie tegen de Honger België een prioriteit te maken van agro-ecologie in zijn ontwikkelingsbeleid. Een maand na de lancering maken we de balans op.
30 Junio 2020 - Congo - Lieve Herijgers
Het is hoog tijd om de Congolese M/V met de pet voorop te stellen.
26 Junio 2020
Voor alle giften die je dit jaar deed of nog gaat doen, krijg je tot 60 % terug bij je belastingaangifte.
Het handelsakkoord schiet schromelijk tekort. Er wordt geen rekening gehouden met duurzame ontwikkeling en mensenrechten.
Kamercommissie Buitenlandse Zaken wil Palestina erkennen en Israël sanctioneren bij annexatie. De Commissie Buitenlandse Zaken stemde deze week over eventuele sancties tegen Israël.
08 Junio 2020 - Recht op voedsel
De Coalitie tegen de Honger eist dat tegen 2023 minstens een derde van het landbouwbudget in ontwikkelingssamenwerking agro-ecologie ondersteunt. 
We moeten ontginning tot een minimum beperken en bindende regelgeving moet respect voor mensenrechten en milieu afdwingen.
29 Mayo 2020 - Bolivia
De bevolking heeft economisch en mentaal enorm moeilijk. Bovendien maakt de overheid van deze uitzonderlijke tijd gebruik om de industriële landbouw nieuw leven in te blazen.

Páginas