Usted está aquí

Nieuws en persberichten

Bedrijven verplichten om wereldwijd de mensenrechten te respecteren: dat is het doel van een internationaal verdrag waarover bij de VN-Mensenrechtenraad in Genève onderhandeld wordt.
19 Octubre 2020 - Recht op voedsel
Voedsel Anders en Agroecology-in-Action ijveren voor een ambitieus Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) als basis voor een duurzame transitie van ons voedselsysteem.
19 Octubre 2020 - Bolivia
Broederlijk Delen steunt de oproep aan de EU en België om vrije, eerlijke, rechtvaardige en transparante verkiezingen in Bolivia te garanderen.
13 Octubre 2020 - Burkina Faso
Pour l’appui à nos partenaires au Burkina Faso, nous cherchons un(e) coopérant(e) pour le renforcement du travail politique.
12 Octubre 2020 - Recht op voedsel - Suzy Serneels
Het magazine 'Farming Matters' toont aan hoe het feminisme gekoppeld aan agro-ecologie, de economie en de samenleving aan het veranderen zijn. Lees het nu.
09 Octubre 2020
Bisschoppen van België roepen mee op tot schuldkwijtschelding van ontwikkelingslanden en houden een bijzondere collecte voor de armen.
16 Septiembre 2020 - Peru
Peru is hard getroffen door Covid-19. In Loreto, in het Peruaanse Amazonegebied, spreekt men over twee demonen: Covid-19 en de overheid.
De zorg voor ons eigen huis is onlosmakelijk verbonden met de manier waarop onze economie werkt.
09 Septiembre 2020 - Natuurlijke rijkdommen - Wies Willems
De Europese grondstoffenstrategie moet samengaan met bindende regels rond mensenrechten en milieu. Anders dreigt ze ten koste te gaan van landen in het Zuiden.
28 Agosto 2020 - Inspraak en vrede - Colombia
Feministische organisatie Comunitar, de inheemse organisatie Consejo Regional Indígena del Cauca (CRIC) en Grupo para la Defensa de la Tierra y el Territorio (GTTC) maken kans op prestigieuze prijs.

Páginas