Usted está aquí

Nieuws en persberichten

Israël is bang van Palestijnse navolgers van Gandhi of Martin Luther King en gooit hen graag de gevangenis in. Dat schrijft Katelijne Suetens van Broederlijk Delen.
14 Diciembre 2020 - Recht op voedsel
Belgische boerenbewegingen en hun bondgenoten protesteren tegen een Europa dat de kleinere boeren steeds vaker in de steek laat.
07 Diciembre 2020 - Recht op voedsel
Op het Schumanplein in Brussel zetten actievoerders de lege laarzen neer van de boeren die door toedoen van het Europees beleid zijn verdwenen.
Katelijne Suetens verwacht niet dat Joe Biden breekt met de Israëlpolitiek van zijn voorganger. Maar Europa hoeft daar niet op te wachten.
23 Noviembre 2020 - Inspraak en vrede - Guatemala
Guatemalteken kwamen massaal op straat om het ontslag van president Alejandro Giammattei en zijn regering te eisen.
20 Noviembre 2020 - Peru
Broederlijk Delen drukt haar bezorgdheid uit over de huidige politieke crisis​ in Peru.
20 Noviembre 2020 - Suzy Serneels
We nemen de beleidsnota van minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir onder de loep en formuleren samen met de Coalitie tegen de Honger enkele adviezen.
18 Noviembre 2020 - Guatemala - Nicaragua
Ook onze partners steken hun handen uit de mouwen bij de solidariteitsacties die vrijwel meteen op gang kwamen.
Bedrijven verplichten om wereldwijd de mensenrechten te respecteren: dat is het doel van een internationaal verdrag waarover bij de VN-Mensenrechtenraad in Genève onderhandeld wordt.
19 Octubre 2020 - Recht op voedsel
Voedsel Anders en Agroecology-in-Action ijveren voor een ambitieus Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) als basis voor een duurzame transitie van ons voedselsysteem.

Páginas