Herfstontmoeting

Zondag 1 oktober 2017 van 13u30 tot 18u, Leuven

"Het deed ons een enorm plezier elkaar te ontmoeten. De Herfstontmoeting was de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en onze relatie te versterken."

 

De Herfstontmoeing werd een fijne dag te worden met een inhoudelijk programma met sterke getuigenissen, fijne muziek, een gegidste rondleiding door het Museum M. te Leuven en een gemoedelijke receptie. 

Bekijk het fotoverslag van de Herfstontmoeting 2018

 

Samen voor een wereld zonder ongelijkheid

In het uitgebreide jaarverslag van 2016 kunt u lezen wat we met uw steun konden realiseren in 2016. In 13 landen bouwen we programma’s uit om een waardig leven op te bouwen voor gemeenschappen in Afrika en Latijns-Amerika. En ook in Vlaanderen ijveren we voor een solidaire samenleving.

 

Programma

​Brecht Herteleer, bekend van het televisieprogramma ‘Iedereen Beroemd’, deelde zijn ervaringen met in Burkina Faso en Senegal met u. Wies Willems, beleidsmedewerker bij Broederlijk Delen, vertelde de verhalen van moedige boerenleiders die zich verzetten tegen grootschalige mijnbouwprojecten in de Andes.

Muzikant Samba Django zorgde voor een muzikaal intermezzo. Samba Django is een Senegalees autodidactisch gitarist met muzikale invloeden uit de Afrikaanse blues en Afrobeat. Sinds 2002 woont deze muzikant in Brussel en laat hij zich inspireren door het leven van alledag. Samba componeert zijn eigen liedjes waarin hij thema's zoals racisme en geweld tegen vrouwen aankaart.

Senegal, muziek, afrobeat, samba django

 

We sloten af met een receptie, aangeboden door vdk bank.