U bent hier

Inleefreizen

Ga mee op inleefreis en ontdek hoe we werken. Leer een land en cultuur op een unieke manier kennen door letterlijk deel te nemen aan het dagelijkse leven. Je maakt ook kennis met de lokale partnerorganisaties van Broederlijk Delen.

Meer algemene info vind je in deze brochure:

Deze reizen organiseren we

Oeganda - Griet Hendrickx

In juli 2017 trekken we ongeveer 18 dagen lang door Oeganda. Deze reis is voor volwassenen tussen 25 en 65 jaar oud. Deze reis is VOLZET.

inleefreis Oeganda 2012

In juli 2017 gaan studenten van Associatie KULeuven naar Oeganda. Ze leven mee met de plaatselijke bevolking en steken de handen uit de mouwen bij onze partnerorganisaties.

Campagne 2017 - Burkina Faso - Rainata

4 scholen uit Oost- en West-Vlaanderen nemen deel aan deze inleefreis in de kerstvakantie 2017-2018. Samen ontdekken zij Oeganda.

In het najaar worden onze nieuwe inleefreizen aangekondigd.

Impressies van eerdere inleefreizen

Israël, Palestina, Vredestocht, inleefreis, vluchtelingenkamp, Bethlehem

De vredestocht is een reis van Broederlijk Delen en Pax Christi naar Israël en de Palestijnse gebieden. De deelnemers brengen verslag uit over hun ervaringen.

Burkina Faso, inleefreis, scholen, groepsfoto

In de kerstvakantie van 2016-2017 trok een nieuwsgierige bende leerlingen op inleefreis naar Burkina Faso. Beleving, ontmoeting en actie stonden centraal. Twee leerlingen brengen verslag uit.

Xaveri

In juli 2016 trokken studenten van de Associatie KULeuven naar Oeganda. Ze leefden er mee met de plaatselijke bevolking en staken de handen uit de mouwen bij onze partnerorganisaties.

Contactpersonen

Siska Kockelbergh
Siska Kockelbergh
Inleefreizen
siska.kockelbergh [at] broederlijkdelen.be
Hugo Wouters
Hugo Wouters
Vrijwilliger inleefreizen
hugo.wouters [at] broederlijkdelen.be