U bent hier

Inleefreizen

Ga mee op inleefreis en ontdek hoe we werken. Leer een land en cultuur op een unieke manier kennen door letterlijk deel te nemen aan het dagelijkse leven. Je maakt ook kennis met de lokale partnerorganisaties van Broederlijk Delen.

Meer algemene info vind je in deze brochure:

Deze reizen organiseren we

Campagne 2017 - Burkina Faso - Rainata

4 scholen uit Oost- en West-Vlaanderen nemen deel aan deze inleefreis in de kerstvakantie 2017-2018. Samen ontdekken zij Oeganda.

Oeganda - Griet Hendrickx

In juli 2017 trekken we ongeveer 18 dagen lang door Oeganda. Deze reis is voor volwassenen tussen 25 en 65 jaar oud. Deze reis is VOLZET.

Een introductie tot de culturele, bijbels/religieuze en historische rijkdom van de regio. We ontmoeten Israëli’s en Palestijnen die getuigen hoe zij aan verandering werken. Deze reis is VOLZET.

Impressies van eerdere inleefreizen

Burkina Faso, inleefreis, scholen, groepsfoto

In de kerstvakantie van 2016-2017 trok een nieuwsgierige bende leerlingen op inleefreis naar Burkina Faso. Beleving, ontmoeting en actie stonden centraal. Twee leerlingen brengen verslag uit.

Inleefreis Israël Palestina 2016 - Jenin

De deelnemers aan de inleefreis naar Israël en de Palestijnse gebieden brengen verslag uit van hun impressies.

Xaveri

In juli 2016 trokken studenten van de Associatie KULeuven naar Oeganda. Ze leefden er mee met de plaatselijke bevolking en staken de handen uit de mouwen bij onze partnerorganisaties.

Contactpersonen

Siska Kockelbergh
Siska Kockelbergh
Inleefreizen
siska.kockelbergh [at] broederlijkdelen.be
Hugo Wouters
Hugo Wouters
Vrijwilliger inleefreizen
hugo.wouters [at] broederlijkdelen.be