U bent hier

Inleefreis

Ga mee op inleefreis en ontdek hoe we werken. Leer een land en cultuur op een unieke manier kennen door letterlijk deel te nemen aan het dagelijkse leven. Je maakt ook kennis met de lokale partnerorganisaties van Broederlijk Delen.

Deze reizen organiseren we

In juli 2016 trekken 16 deelnemers 3 weken lang door Burkina Faso. Deze reis wordt georganiseerd voor volwassenen tussen 25 en 65 jaar oud.

We nemen je mee op een ontdekkingsreis langs historische plaatsen, laten je kennismaken met mensenrechtenactivisten en lokale jongeren- en vredesorganisaties en bezoeken inspirerende projecten.

Inschrijvingen afgesloten

In juli 2016 kunnen studenten van de Associatie KULeuven 18 dagen Oeganda ontdekken. Ze zullen meeleven met de plaatselijke bevolking en de handen uit de mouwen steken bij onze partnerorganisaties.

4 scholen uit Limburg en Vlaams-Brabant nemen deel aan deze inleefreis in de kerstvakantie 2016-2017. Samen gaan zij Burkina Faso ontdekken.

Impressies van eerdere inleefreizen

9 studenten trokken met Broederlijk Delen naar Senegal. Ze bezochten projecten en verbleven in een gastgezin. Een onvergetelijke ervaring!

Deze reis naar Israël en de Palestijnse gebieden is een introductie tot de culturele, historische en politieke rijkdom van de regio. In 2014 brachten de deelnemers elke dag verslag uit.

17-jarigen brengen 2 weken door in Colombia. Uitwisseling tussen Belgische en Colombiaanse jongeren staat centraal.

Contactpersonen

Siska Kockelbergh
Siska Kockelbergh
Inleefreizen
siska.kockelbergh [at] broederlijkdelen.be
Hugo Wouters
Hugo Wouters
Vrijwilliger inleefreizen
hugo.wouters [at] broederlijkdelen.be
Portret Brigitte Herremans
Brigitte Herremans
Beleidsmedewerker Israël en Palestina
brigitte.herremans [at] broederlijkdelen.be
0475 355 053