U bent hier

Fiets, wandel of loop voor het goede doel

Neem deel aan onze onvergetelijke sportieve uitdagingen voor het goede doel. Laat je verrassen door de prachtige landschappen en geniet van de gezellige sfeer onderweg.

Sportieve evenementen in België

Dwars door België

19-21 mei (Pinksterweekend) - 400 km, drie dagen. Een prachtig parcours en ongekende solidariteit. Met de fiets of mountainbike.

Dwars door de boerenbuiten

27 mei 2018 - wandel of fiets door de mooie streek rond Bierbeek in Vlaams-Brabant

De inschrijvingen zijn afgesloten.
Lopers 20 Kilometer door Brussel

27 mei 2018 - Een dubbele uitdaging: 20 km lopen en geld inzamelen voor Broederlijk Delen. Voor solidaire sportievelingen.

Sportieve evenementen in het buitenland

28 april tot 13 mei 2018 [richtdata] - Ontdek dit prachtige Zuid-Amerikaans land op de fiets en zamel ondertussen geld in voor het goede doel.

Dwars door Burkina

24 oktober - 4 november 2018 - Trotseer de hitte van Burkina Faso op de fiets. Een onvergetelijke tiendaagse tocht over onontgonnen mountainbiketracks.

Dwars door Oeganda

26 februari - 10 maart - Fietsen tussen de leeuwen en olifanten. Een twaalfdaagse mountainbiketocht, dwars door de Parel van Afrika.

Inschrijvingen afgesloten. Wil je toch nog mee? Geef ons een seintje!

Verslag Dwars door Peru 2017

Dwars door Peru, sportieve evenementen, mountainbike, fietsen

Begin oktober fietsten 22 solidaire sportievelingen Dwars door Peru. Ze ontdekten het land van de Inca’s vanop hun mountainbike. En zo zamelden ze een indrukwekkend bedrag in!

Contact

Heleen Osaer
Inzamelacties en Events
heleen.osaer [at] broederlijkdelen.be
02 213 04 51