U bent hier

De vastencampagnes van Broederlijk Delen

Het hoogtepunt van onze werking in Vlaanderen is onze jaarlijkse campagne tijdens de vasten, 40 dagen voor Pasen. Hieronder vind je een overzicht van onze voorbije campagnes.

Help honger de wereld uit

Oeganda, campagne 2018, Grace, honger

Blik terug op de voorbije campagnes

campagne 2017, Burkina Faso, Amssetou

Benieuwd waarover de campagne ging? En wat jullie deden om de boeren in Burkina Faso te steunen? Neem dan snel een kijkje op onze campagnepagina

Campagne 2016: Colombia

Jullie steun en inzet waren opnieuw geweldig! De opbrengst van 3,2 miljoen euro is een mooi resultaat van de voorbije campagne ‘Met een leven speel je niet’. Bedankt!

Boer Marco uit Peru op het veld

Hoe gaat het vandaag met Marco in Peru, het gezicht van onze campagne 2015?

Ibrahima toont trots zijn veld aan Katelijne

Katelijne Suetens was zes jaar lang onze lokale vertegenwoordiger in Senegal. Ze zag met eigen ogen hoe Broederlijk Delen en de partnerorganisaties een verschil maken voor boeren zoals Ibrahima.

Tijdens de vastencampagne 2013 was Vlaanderen solidair met de boeren in Noord-Oeganda. Gezicht van de campagne was Molly, een 32-jarige Oegandese vrouw.

Boer in Bolivia

Ik ben Samuel. Samen met mijn gezin woon ik in Bolivia op de Andeshoogvlakte. Overleven op zo’n 3.800 meter hoogte is niet eenvoudig. Zonder water kunnen we hier niet leven.

Alle campagneaffiches op een rijtje

Affiche campagne 1961
Affiche campagne 1962
Affiche campagne 1963