Doe mee in de strijd tegen armoede en ongelijkheid en organiseer zelf een actie. Broederlijk Delen werkte een kant-en-klaar aanbod uit, maar je kan ook jouw eigen actie bedenken.Organiseer en registreer je actie

Ben je op zoek naar campagnemateriaal? Geef je binnenkort een presentatie, maar vind je geen degelijke achtergrond? Neem dan snel een kijkje op onze webshop.

Dwars door de boerenbuiten

Onvergetelijke fiets- en staptochten dwars door eigen land. Laat je verrassen door de prachtige landschappen en geniet van de gezellige sfeer onderweg.

Nieuws en persberichten

Op 20 februari werd de pastorale vastenbrief ‘Populorum Communio’  aan de pers voorgesteld. Lieve Herijgers, directeur van Broederlijk Delen, hield een korte toespraak.

Het Europees Parlement spreekt in een resolutie duidelijke taal over de nood aan bescherming van mensenrechtenactivisten in Guatemala.

16 februari 2017 - Gender - Senegal - Goele Drijkoningen

In augustus 2016 verhuisde Goele Drijkoningen naar Senegal waar ze als lokale vertegenwoordigster werkt. Ze reflecteert in dit artikel over de man-vrouwverhoudingen en de vele uitdagingen.

10 februari 2017 - Campagne - Burkina Faso

Olympisch kampioene Elodie Ouedraogo ruilt haar spikes door stevige wandelschoenen. Ze bereidt zich voor op Dwars door de Boerenbuiten van Broederlijk Delen, een unieke solidaire wandeltocht!

Dwars door de Boerenbuiten, Burkina Faso, Elodie Oeudraogo

Bij een recent bezoek aan Israël ontving premier Michel onze partner-NGOs Breaking the Silence en B'Tselem. En wekte daarmee de woede op van de Israëlische regering. Lees hier onze reactie.

Ondanks positieve ontwikkelingen in het vredesproces, woedt een nieuwe golf van politiek geweld in Colombia. 2017 wordt een cruciaal jaar om vrede op het terrein waar te maken.

Eén maand geleden keurden de politieke meerderheid en de oppositie in Congo een akkoord goed. Dat bereidt de weg voor naar verkiezingen in 2017. Beleidsmedewerker Nadia Nsayi blikt terug én vooruit.

Wat doet Broederlijk Delen?

Agenda

27 februari 2017 - 20:30
Mechelen
|
Film
1 maart 2017 - 09:00 tot 16 april 2017 - 23:00
Campagne Burkina Faso
7 maart 2017 - 19:00
Brussel
|
Debat / Lezing
8 maart 2017 tot 19 maart 2017
Oeganda
|
Sportieve evenementen
8 maart 2017 tot 15 maart 2017
In heel Vlaanderen
|
Campagne Burkina Faso